Vrijstaand huis Landgraaf
Verkocht
Prijs € 239.000 K.K.
Type Beleggingspand
Oppervlakte 235
Bouwjaar 1917
Locatie Grensstraat 3, Landgraaf

Vrijstaand huis Landgraaf

Te koop prachtig vrijstaand herenhuis op de Grensstraat 3 in Landgraaf, net bij de grens van Duitsland. Het pand is compleet opgeknapt, door de gehele woning is laminaat + chinees hardsteen geplaatst. Er is tevens een garage met elektrische poort aanwezig. Het pand heeft 5 slaapkamers en 2 badkamers. Gezamenlijk heeft het een oppervlakte van 235m2. Het pand heeft een woon- en eetkamer, hoogglans witte keuken met keramische kookplaat, oven, afzuigkap, koelkast, diepvries en een vaatwasser, de apparatuur is in oktober 2017 vervangen. 
Boven in het pand is een praktijkruimte/ kantoorruimte ter beschikking welke ook uitgebouwd kan worden naar een extra slaapkamer. De zolder is te bereiken door middel van een vaste trap. Het dak is tevens geheel vernieuwd. Er zijn twee kelderruimtes met gestorte vloeren. De slaapkamers en eetkamer zijn voorzien van een airconditioningsysteem. De twee badkamers met douche zijn voorzien van alle toebehoren. De badkamer boven heeft een twee-persoon jacuzzi met TV. Het verwarmingssysteem is geheel nieuw en de verwarmingsketel is 3 jaar oud. Perceeloppervlakte 151m2.

Vraagprijs €239.000,- K.K.

*Deze brochure mag slechts gezien worden als vrijblijvende informatie, waaraan geen verdere rechten en/of plichten ontleend kunnen worden. Noble House aanvaard geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.