Appartement te huur Eygelshoven
Verhuurd
Prijs € 550
Type Verhuur
Oppervlakte 42
Bouwjaar
Locatie Torenstraat 23A, Eygelshoven

Appartement te huur Eygelshoven

Gelegen in Eygelshoven ligt het appartement in de Torenstraat 23A. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 42 m2 en heeft 1 slaapkamer. Het complex gebouwd in 1982 en betreft een galerijflat van 3 verdiepingen hoog.

Het appartement is gelegen in de buurt Eygelshoven. Qua bereikbaarheid is de woning gunstig gelegen t.o.v. alle voorzieningen en voldoende parkeergelegenheid (parkeerplaats voor de flat). Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Eygelshoven en op loopafstand van een supermarkt en treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op 10 minuten rijden.

Het appartement gelegen in het complex is goed onderhouden en voorzien van een nieuwe grindvloer. In het souterrain van het gebouw is een bergruimte beschikbaar en een fietskelder die van buitenaf bereikbaar is.

Op de begane grond is een belletableau die toegang geeft tot het complex, waar tevens de brievenbussen gelegen zijn. Het gehele complex is voorzien van kunststof kozijnen en dubbele beglazing d.d. 2015. Verwarming via blokverwarming:  c.v.-installatie vernieuwd in 2010.


Via de galerij is het appartement te betreden. In de hal staat de meterkast en is de toegang tot de woonkamer ca. 20m2. Het gehele appartement is voorzien van een gesealde grindvloer. Het balkon ca. 3m2   (gelegen op het oosten) grenst aan de woonkamer en is doormiddel van een deur toegankelijk. De open keuken ca. 4m2 met keukeninstallatie en kastjes grenst aan de woonkamer. De slaapkamer is ca. 11m2   en bevindt zich aan de voorzijde. De badkamer ca. 2,5m2 en is geheel betegeld en voorzien van een douche, wastafel en toilet.

  • Huurperiode:                          minimaal 12 maanden
  • Kale huurprijs p/m:               €550,-
  • VvE + servicekosten p/ m:  €100,- (incl verwarming, opstalverzekering, water, elektra gemeenschappelijk ruimtes, onderhoud reservering)
  • Exclusief:                                eigen elektra (dient door huurder afgesloten te worden)
  • Totale huurprijs:                    €650,- (excl. eigen elektra verbruik)
  • Borg:                                       €650,-
  • Bewoning voor:                     maximaal 2 personen

Per direct te huur

*Deze brochure mag slechts gezien worden als vrijblijvende informatie, waaraan geen verdere rechten en/of plichten ontleend kunnen worden.