Appartement te huur Maastricht
Verhuurd
Prijs € 850
Type Verhuur
Oppervlakte 58
Bouwjaar
Locatie Via Regia 192S, Maastricht

Appartement te huur Maastricht

Zeer net appartement te huur Maastricht
Modern afgewerkt gestoffeerd appartement in de sterflat in Maastricht. Gelegen op de 12e verdieping met eigen privé parkeerplaats in parkeerkelder en privé berging. Centrale gelegen t.o.v. Maastricht en België en op loopafstand van winkelcentrum "de Brusselsepoort". 

Indeling woning
Begane grond.
Nette ontvangst hal met bellentableau en brievenbussen. Vanuit de hal is toegang tot de dubbele lift, gemeenschappelijke fietsenberging met fiets en privé berging behorend bij het appartement. 

12e verdieping
Entree met ruime hal (1.2 x 3.7), woonkamer (4.00 x 6.3) met luxe open keuken (4 x 2.24). Aangrenzend aan de woonkamer een ruim balkon met fantastisch uitzicht. Woonkamer wordt door een eetbar gescheiden van de open keuken en is voorzien van onder andere koelkast, diepvries, vaatwasser, oven en keramische kookplaat. Via een deur vanuit de woonkamer is de slaapkamer bereikbaar (4 x 3). Aansluitend aan de slaapkamer is een ruime badkamer aanwezig (2.7 x 1.7) voorzien van een douche en wasbak met kastje. 

Beschikbaar voor 1 of 2 personen of koppel
Minimum huurperiode 2 jaar
Minimum leeftijd 23 jaar
Kale huur €710,-
Servicekosten huurdersdeel: € 140,- inclusief stookkosten (verwarming), verbruik warm- en koud water, parkeerplaats, schoonmaak- en elektra algemene ruimten, glasbewassing, groen onderhoud, gebruik lift.
Totale huur: € 850,-
Exclusief elektriciteit, dit dient door huurder bij energiemaatschappij te worden aangevraagd.
Waarborgsom: € 1200,-