Prachtig stadsappartement te huur Maastricht
Verhuurd
Prijs € 1200
Type Verhuur
Oppervlakte 105
Bouwjaar
Locatie Koningsplein 102F, Maastricht

Prachtig stadsappartement te huur Maastricht

Gelegen op het vernieuwde Koningsplein in Maastricht ligt op de 5de verdieping dit prachtige gerenoveerde stadsappartement. De gemeenteflat (Koningsplein 102F) heeft een monumentale status en is daarom bij de aanleg van de ‘Groene Loper’ bewaard gebleven. De woonflat heeft 2 hoofdingangen, 1 aan de zijde van de ‘Groene Loper’ en 1 aan de zijde van de parkeerplaats en Albert Heijn. De brievenbussen en beltableau zijn bij de hoofdingang waarna je de lift kan nemen naar de 5de verdieping. Bij binnenkomst is er een ruime gang waar zich een separaat toilet en badkamer met douche bevindt. De moderne keuken (7,5m2) is gelegen aan de galerij zijde en is voorzien van alle benodigdheden. De ruime woonkamer (55m2) met veel daglicht heeft 2 balkons op het zuiden met uitzicht over de ‘Groene Loper’. Er zijn 2 slaapkamers aanwezig aan de galerij zijde. Slaapkamer 1 heeft een oppervlakte van 12,7m2, de tweede slaapkamer betreft 5,6m2. Tevens zijn er 3 ruime inbouwkasten geplaatst die via de woonkamer, gang en slaapkamer te bereiken zijn. In het souterrain van het wooncomplex bevindt zich nog een berging van circa 5m2. De totale woonoppervlakte bedraagt 105m2. Parkeerkaart (€50,- per maand) aanwezig voor onbeperkt parkeren naastgelegen grote parkeerplaats van de Albert Heijn.

Op de afbeeldingen zijn 3 slaapkamers te zien omdat huidige huurder van een woonkamergedeelte een extra slaapkamer heeft gemaakt. Momenteel bedraagt de woonkamer weer de gehele 55m2.

De Gemeenteflat aan het Koningsplein is het eerste vastgoedproject langs de Groene Loper dat in uitvoering is gegaan. De buitenkant van het naoorlogse monument is gerestaureerd en zoveel mogelijk in oorspronkelijke staat teruggebracht. Zo zijn de gevels gerestaureerd in de oorspronkelijke kleur, zijn er nieuwe kozijnen geplaatst en verder zijn het dak, de algemene ruimten en de installaties binnen onder handen genomen. Met het toepassen van een warmtepompinstallatie en zonnepanelen is de flat energiezuinig gemaakt.

De Gemeenteflat, de nieuwe winkels van Albert Heijn, Etos en Gall & Gall, en het nieuwe park aan het Koningsplein en Oranjeplein zijn allemaal onderdeel van het nieuwe centrum Maastricht-Oost langs de Groene Loper.

Het is een unieke locatie voor mensen die op zoek zijn naar een centraal gelegen en goed via het OV te bereiken appartement. Het complex is namelijk zeer centraal gelegen nabij het stadscentrum en het trein- en busstation. Er is een directe treinverbinding met Heerlen / Sittard en Luik, waar diverse onderwijsinstellingen te vinden zijn. Ook bevinden zich in de directe nabijheid verbindingswegen naar steden zoals Heerlen, Eindhoven, Aken en Luik.

Bijzonderheden:

- De woning is volledig voorzien van dubbel glas
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Parkeerplaats bij Albert Heijn €50,- per maand extra
- Beschikbaar per 1 juli
- Minimale huurtermijn: 2 jaar
- Minimale leeftijd 23 jaar
- 2 balkons op het zuiden grenzend aan woonkamer
- Woonoppervlakte: 105m2
- Woning wordt niet gemeubileerd opgeleverd

Adres: Huurprijs Koningsplein 102F, Maastricht
Kale huurprijs: €1200,-
Service kosten: €57,50,-
Borgsom: €1200,-
Totale huur: €1257,50
Extra kosten voor onbeperkt parkeren €50,- per maand
Huurder dient zelf water en elektra af te sluiten bij desbetreffende energieleverancier. Gas aansluiting is niet aanwezig.