Beleggingspand Sittard
Prijs € 675.000 K.K.
Type Beleggingspand
Oppervlakte 281m2
Bouwjaar 1850
Locatie Putstraat 47-47a-h, Sittard

Beleggingspand Sittard

Gelegen in Sittard-Geleen ligt dit fraaie monumentale pand in de Putstraat. Het appartement heeft een totale woonoppervlakte van 120 m2 en is gebouwd in 1850.
Het beleggingspand is gelegen in de buurt Sittard-Centrum en ligt aan een rustige eenrichtingsstraat.
Qua bereikbaarheid is de woning redelijk tot goed bereikbaar. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Sittard, fietsafstand van een supermarkt en fietsafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 6 minuten rijden.

Omschrijving:    Monumentaal voormalig winkelpand met bovenwoning verbouwd tot complex met 8 studio’s en een appartement met erf, ondergrond en overige aanhorigheden.

Bouwaard:         Traditioneel gebouwd, metselwerk gevels, kunststof kozijnen en houten kozijnen aan de voorzijde, vloeren in beton, zadeldak in houten kapconstructie met pannen gedekt, bouwjaar 1850 (BAG).

Installaties:       Collectieve gasgestookte combi cv-installatie met radiatoren en thermostaatkranen. Meerdere ketels voor het complex. Meterkast met diverse aansluitpunten. Tussenmeters per verdieping in het object.

Terrein:              Voorzijde aan de straat. Aan achterzijde patio met tegels verhard

Grootte:             circa 281 m2 BVO woonruimte, circa 261 m2 GBO woonruimte exclusief algemene ruimtes

Kadastrale aanduiding: SITTARD F 2486

Kadastrale grootte:          195m2

Staat van onderhoud: redelijke staat van onderhoud, installaties goed.

Bij de gemeente Sittard-Geleen valt de onderhavige onroerende zaak in het vigerende bestemmingsplan “Centrum Sittard" dat werd vastgesteld bij Raadsbesluit van 29 september 2015. De bestemming van het object is op grond van artikel 22 van de planvoorschriften: Wonen. Omgevingsvergunning afgegeven door de gemeente Sittard-Geleen.

Publiekrechtelijke beperkingen: Beschermd monument, Gemeentewet


Huurcijfers

huur Putstraat actueel

Vraagprijs: €675.000 K.K.

 Inpandige foto's worden verstrekt op aanvraag.

*Deze brochure mag slechts gezien worden als vrijblijvende informatie, waaraan geen verdere rechten en/of plichten ontleend kunnen worden.