Verhuren beleggingspand

Uw beleggingspand vakkundig en snel verhuurd

U wilt uw beleggingspand verhuren, wat nu?

Wanneer u een beleggingspand heeft aangekocht is het natuurlijk van essentieel belang om het pand zo snel mogelijk te verhuren aan duurzame en betrouwbare huurders. Door onze vakbekwaamheid kunnen wij ervoor zorgen dat uw pand snel en zorgvuldig bewoond wordt. Een deskundige aanpak is immers noodzakelijk bij het behalen van een goed rendement. 

Tijdens het vrijblijvende intakegesprek op locatie zullen we na het inspecteren van de woonruimte een commerciële en maximale huurprijs conform de huurprijswetgeving bepalen. Na overeenstemming van de maandelijkse huurprijs van de woonruimte hanteren wij de ondertaande werkwijze.        

 Wilt u op korte termijn uw woning, studio, appartement of kamer verhuren, bij ons kunt u altijd terecht voor een deskundig en integer verhuurtraject.

Maak nu een afspraak met Noble House  

Werkwijze

Stap 1
Voordat een beleggingspand kan worden verhuurd zal het eerst volledig verhuur klaar gemaakt moeten worden. U wilt immers dat uw huurders in een veilige en aangename woning kunnen verblijven. Hierbij kunt u denken aan schoonmaken, brandveiligheid, voldoende ventilatie, stoffering etc. Ieder pand is uniek en zal dus per case bekeken worden.


Stap 2
Nadat de huurprijs conform de huurprijswetgeving is bepaald, zullen er worden professionele foto's genomen. Deze worden met een uitvoerige beschrijving op diverse websites en social media kanalen geplaatst.


Stap 3
Met de vooraf zorgvuldig gekozen en gescreende huurders wordt een bezichtigingsafspraak ingepland. Zodra de juiste match is ontstaan zal een juridisch correcte huurovereenkomst worden opgesteld.


 

 

 

321

 

 

 

maria ziegler rXvnSmlQ Qw unsplash2

Stap 4
Tijdens de aanvang huurperiode zal een begin huurinspectie/ inventarisatie en tevens sleuteloverdracht  plaatsvinden. Door middel van dit formulier, digitaal toegevoegde fotoreportage en inventarisatielijst wordt de staat en inhoud van de woning vastgelegd. Hierdoor kunnen er achteraf geen discussies ontstaan.


Stap 5
Bij einde huurperiode wordt de woning door de huurder aan ons opgeleverd. Wij zullen de woning grondig inspecteren op eventuele onvolkomenheden en de sleutels in ontvangst nemen.


Stap 6
We spreken van een succesvolle bemiddeling als de huurder is gescreend en ingetrokken. Wij zullen zorgdragen dat de borg en de eerste maand huur zal worden betaald aan u als verhuurder.
De vergoeding voor de deze dienstverlening bedraagt eenmaal één maand huur exclusief 21% btw bij een minimale huurperiode van 1 jaar.  

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een persoonlijk gesprek.