Interieur & design

Is uw huis of interieur toe aan een volledige make-over en bent u op zoek naar uw persoonlijke stijl en woongemakken? Het design team van Noble House Living heeft vakkundige en gepassioneerde interieurarchitecten die u graag adviseren. 

Of u nou op zoek bent naar iets simplistisch, moderns of luxueus, ons team zal na de uitgebreide kennismaking u wensen vertalen naar een prachtig 3-D model om vervolgens de specifieke wensen verder te bespreken en te realiseren.
Onze interieurarchitect heeft een flinke dosis creativiteit, bouwkundige kennis en is op de hoogte van alle nieuwe ontwikkeling op het gebied van interieur.

Vraag een gratis offerte aan!

Krijgt u uw woning maar lastig verkocht?

Heeft u na talloze bezichtigingen uw woning nog steeds niet verkocht, dan kán het zo zijn dat het interieur gedateerd en oubollig overkomt bij de kandidaten. Niet iedereen kan hier zomaar doorheen prikken...

Daarom kunt u voor een klein budget uw woning tijdelijk zo laten stylen dat mensen zich meer op hun gemak voelen. Onze vastgoed styliste komt graag bij u langs voor een vrijblijvend advies gesprek.

How to Design a Modern Living Room Interior Inspirationalinterieur advies appartement2