Nieuwbouw, verbouw en renovatie

Heeft u eenmaal een huis aangekocht waar u helemaal verliefd op bent of wilt u een fnieuw bedrijf starten, dan is de kans groot dat er nog flink verbouwd moet worden. Er zullen zaken zijn die u het liefst meteen verbouwd wilt hebben, andere onderdelen kunnen misschien even wachten. Is die ouderwetse keuken een doorn in het oog en wilt u een luxe uitvoering die voorzien is van alle gebruiksgemakken? Misschien is de badkamer ondertussen gedateerd? Ook kleinere verbouwingen behoren tot onze dienstverlening. 
Misschien bent u wel reeds in bezit van een stuk grond waarop u uw eigen nieuwbouw woning laten bouwen.  Of wellicht heeft u een karakteristiek oud herenhuis aangekocht wat nodig toe is aan een volledige renovatie. Dankzij ons brede expertise is Noble House van vele markten thuis.

Al deze verbouwingen vergen een pragmatische en deskundige aanpak. Wij helpen u met een realistisch (financieel)plan te maken. Nadat de planning gereed is en de financiële begroting besproken, gaan wij voor u aan de slag.

Vraag een gratis offerte aan!

 

 

meeting 2284501 1922