Uw thuis

Een nieuw huis kopen is niet niks, laat staan hiervan je eigen thuis maken. U gaat hier veel mooie, maar ook minder leuke momenten meemaken: verjaardagen, kinderen, diners, vrienden, familie. Uw huis lééft. Daarom vinden wij dat uw nieuwe thuis een plek moet worden waar u zich op uw gemak voelt, lang plezier van heeft, comfortabel is en voorzien is van alle gebruiksgemakken.

Ontzorgen

Noble House verzorgt het gehele traject van aankoop tot verbouwen en inrichten van uw nieuwe woning of bedrijf. Wij geloven in een totaalvisie waarbij we mensen veel meer kunnen bieden dan alleen maar een nieuw huis, namelijk een thuis. Vanwege onze passie en expertise in de makelaardij en het samenwerken met verschillende disciplines verzorgen wij de gehele projectorganisatie. Hierdoor wordt u ontzorgt van onaangename verrassingen, lastige communicatie en hoge kosten. U communiceert met één partij, dat zijn wij.

Realisatie

Om uw droomhuis te realiseren kunt u vertrouwen op een deskundige samenwerking. Noble House heeft een professioneel team van vakmensen met jarenlange ervaring tot zijn beschikking waarmee we de projecten uitvoeren. Tevens werken we met een vast team en bedrijven wat resulteert in een prettige en efficiënte samenwerking met kwalitatieve en betaalbare diensten en producten.

Omdat we werken met kleine portefeuilles staat een persoonlijke benadering centraal en kunnen we actief schakelen tussen u als klant en tussenpartijen. Tevens verzorgen wij ook het verbouwen, renoveren en stylen van bedrijfspanden. Uiteraard kunt u ook afzonderlijke diensten of producten van ons afnemen.

Noble House staat voor u klaar!

Property

Wij beheren een continu veranderende lijst van online en offline huur-, koop-, horeca- en beleggingspanden. Bekijk hier ons overzicht of neem contact met ons op.

Bekijk aanbod

Living

Voor onze living projecten nemen wij graag alle zorg uit uw handen wat betreft het renoveren/ verbouwen of stylen van uw woning.

Verbouwing