Over ons

Wie zijn wij?

Noble House – Real Estate Investments is een makelaarsbureau die uitsluitend gespecialiseerd is in de verhuur, aankoop en verkoop van beleggingspanden (oftewel commercieel vastgoed) en particuliere woningen voor zowel zakelijke als particuliere beleggers/kopers. Hierbij kunt u denken aan de aan- of verkoop van o.a. woningen, appartementen, studentenhuizen, winkelruimtes, kantoorpanden en hotels.

Wij zijn zowel lokaal, nationaal en internationaal actief en hebben hierdoor een breed netwerk van o.a. vastgoedprofessionals, investeerders, makelaars en projectontwikkelaars opgebouwd. Door dit veelzijdige karakter geloven wij erin dat we uw beleggingsvastgoed effectiever kunnen verkopen of aankopen.

Wij beseffen als geen ander dat wij een grote verantwoordelijkheid hebben om uw beleggingswensen te helpen realiseren. Beleggingsvastgoed koopt u immers niet dagelijks aan. Noble House staat voor vakkundigheid, proactief werken en persoonlijke betrokkenheid. Dit gecombineerd met onze effectieve werkwijze en expertise in relatiebeheer hebben wij al vele successen mogen behalen voor onze klanten. Ons doel blijft bij ieder project gelijk, namelijk: het beste resultaat leveren en tevens volledig ontzorgen.

Noble House is opgericht door twee ambitieuze jongemannen welke elkaar ontmoet hebben tijdens het werkzaam zijn bij een landelijk vastgoedbedrijf. Na enkele jaren hier werkzaam geweest te zijn werd beide hun toewijding en passie voor vastgoed alleen maar groter en besloten zij hun eigen bedrijf hierin op te starten. Ons kantoor is gevestigd in Maastricht, mocht u in de buurt zijn en interesse hebben in een vrijblijvend kennismakingsgesprek en verder geïnformeerd willen worden over de investeringsmogelijkheden, dan kunt u altijd bellen om een afspraak te maken.   

                                                                                                            

    WhatsApp Image 2019 11 26 at 14.43.48

N. Tahraoui
Eigenaar

22Nabil heeft na zijn opleiding Automotive Business Management en educatieve ervaringen in het bank- en verzekeringswezen al vroeg zijn ambitie gevonden, namelijk ondernemen. Na werkzaam geweest te zijn bij verschillende gerenommeerde sales bedrijven, is hij in aanraking gekomen met de vastgoedbranche. De behoefte om in deze branche met een partner te ondernemen resulteerde in Noble House. 

Door zijn internationale achtergrond heeft Nabil in de loop der jaren een uitgebreid netwerk van betrouwbare relaties in binnen- en buitenland opgebouwd.

Zijn expertise en passie zijn de aan- en verkoop van markante hotels, villa's en luxe auto's in voornamelijk Frankrijk, Spanje en Italië.