U wilt uw vastgoed verkopen, hoe nu verder?

Er komt veel kijken bij de verkoop van uw woning of beleggingspand. Ervoor zorgen dat uw makelaar dit zorgvuldig afhandelt en voor de beste prijs verkocht krijgt is vanzelfsprekend uiterst essentieel. 
Uw pand heeft u jarenlang voorzien van huurinkomsten maar u heeft besloten om vanwege pensioenredenen of om kapitaal te genereren voor een nieuw project, afstand te doen van uw pand(en).

Noble House is een vastgoedmakelaar die zich o.a. focused op de verkoop van woningen en beleggingspanden in voornamelijk Maastricht en overige steden in Limburg. De afgelopen jaren hebben wij een breed netwerk van particuliere kopers en vastgoedinvesteerders opgebouwd die paraat staan om uw vastgoed zoals een woning, appartement, studentenhuis, hotel, winkel- of kantoorpand van u te kopen. Doordat wij uw vastgoed aan een breed publiek van vermogende beleggers aanbieden, kunnen wij voor u een zo hoog mogelijk bod realiseren. 

Om uw pand succesvol te verkopen nemen wij graag alle zorgen voor u uit handen, ons doel is u dus volledig te ontlasten. Noble House nodigt u graag uit voor een kennismakingsgesprek om verdere details te bespreken. 

 

Noble House Maastricht2


Waarom Noble House als verkooppartner?

  • Kennis van de lokale markt + wet- en regelgeving
  • Kundig en effectief laten verlopen van het verkoopproces
  • Beschikbaarheid breed netwerk van vermogende investeerders
  • Géén opstartkosten & verkoop op basis van ''No cure, no pay''
  • Gratis Waardebepaling

Vastgoed verkopen Maastricht & omstreken?

Wilt u uw woning of beleggingspand verkopen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul dan ons contactformulier in. Binnen één werkdag nemen we contact met u op.